دانلود تحقیق درمورد سيستمهاي كابل فيبرنوري در جهان عرب
با دانلود تحقیق در مورد سيستمهاي كابل فيبرنوري در جهان عرب در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق سيستمهاي كابل فيبرنوري در جهان عرب را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق سيستمهاي كابل فيبرنوري در جهان عرب ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد سيستمهاي كابل فيبرنوري در جهان عرب
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:31 صفحه
قسمتی از فایل:
1- مقدمه
در سالهاي اخير، جهان شاهد شكوفايي در عرصه تكنولوژي اطلاعات بود كه جوامع اطلاعاتي و اقتصاد جهان الكترونيكي را به كلي دگرگون ساخت. گسترش جهان به سوي جامعه اطلاتي، چهار مرحله تحويلي را پشت سر گذاشته است: مرحله اول كه در طي دهههاي 60و70 ادامه داشت، حوزه كامپيوترهاي پايه (بزرگ) بود كه در اين مرحله، تحويل كامپيوتر، تني چند از متخصيصين سيستم عامل را در محيطهاي خصوصي تحت تأثير قرار داد. مرحله دوم با اختراع كامپيوترهاي شخصي (pc) در اوايل دهه 80 شروع شد كه اين اختراع منجر به رشد جنجال برانگيز نفوذ قدرت محاسبهاي به بيش از يك ميليون نفر در سر تاسر جهان شد. اين مرحله با معرفي اينترنت و خزانه اطلاعاتي جهاني به اوج خود رسيد كه هدف ارتباط و توسعه زيربناي مخابراتي را به اين منظوركه قادر به كنترل كردن رشد جنجال برانگيز تبادل اطلاعات باشد، به آن سو كشاند. اين مرحله منجر به تشكيل پروژهاي بزرگ جهاني، محلي و منطقهاي شد كه اركان اصلي يا شاهراه هاي اطلاعاتي را مي سازند. در حال حاضر ظرفيتهاي ارتباطي دنيا شكل گرفته شده و آماده هستند و شامل كانالهاي هستند كه شانس شكل گيري و رشد ظرفيت كشورها، در رابطه با بهرهگيري و بهره رساني به مرحله چهارم را رهبري ميكنند و در حال حاضر در خط تبديل كردن دانش بشري به شكل كدهاي رقمي و گسترش دادن آن به يكايك اعضاي بشر، بر روي كره زمين هستند.
زيربناي مخابرات ( ارتباط دور برد) بر پايه لايههاي متفاوتي استوار است كه شامل ظرفيت انتقالي تغيير دادن ماتريسها و لايههاي مديريت است. ابزار اصلي ارتباط، شبكههاي انتقالي مبتني بر تارهاي نوري هستند كه رشد آن به لحاظ ظرفيت و قيمتها فراهم سازندة اصلي انقلاب تكنولوژي اطلاعات بود. از زمان ارائه اولين كابل تار نوري كه اقيانوس اطلس را قطع ميكرد(TAT) در سال 1965، ظرفيت كابلهاي تار نوري تا 100000 برابر افزايش، و قيمتها تا 150000 برابر كاهش پيدا كرده است.
در اواخر دهة 90، جهان مبادرت به انجام پروژههاي بزرگي كرد تا با استفاده از فيبرهاي نوري، زيربناي انتقال كه بر پايه (Dense Wave Division Multiplexing) DWDM جديد بنا نهاده شده بود را بسازد، كه بهره برداري از چند طول موج كه همگي حامل تبادلات بودند را بر روي همان فيبرنوري ممكن مي ساخت. اين موضوع منجر به رشد ظرفيتي جنجال برانگيزي شد كه تقاضاهاي جهانيان را جوابگو بود. در حاليكه اغلب كشورهاي عربي زيربناي ظرفيت داخلي بزرگي را گسترش داده بودند، بنا به دلايلي جهان عرب اين فرصت را از دست دادند. در حال حاضر اين منطقه يكي از مناطق تحت خدمات رساني است و به لحاظ ارتباطات بين المللي، در حاليكه هزينه پهناي نوار بين المللي يكي از بالاترين هزينه در دنيا به حساب مي آيد، هزينه ارتباط به طور ميانگين 150 دلار در ماه است كه در مقايسه با همان، هزينة 3000 تا 4000 دلاري سالانة مقطع اقيانوس اطلس كمتر است. توسعة TCT در منطقه و پيشرفت و ارتقاء به سوي جامعه اطلاعاتي، به واسطة توانايي آن در مرتبط ساختن شهر و نداشتن با وب جهاني، با قسمتهاي مناسب است.
ساختار مخابرات (ارتباط دوربرد) فيبرنوري زير دريايي و صنعت كابل فيبرنوري طولاني مسافت در اواخر سال 1996 و در اوايل سايل ي2001، در نتيجة دو عامل مهم؛ يكي پيشرفت شگفت انگيز در تكنولوژي ارتباطي فيبرنوري (تارشناسي نوري ) و ديگري، سرمايه گذاري قابل ملاحضه در سيستمهاي كابلهاي زير دريايي است به طور كامل تجديد شكل يافت. صنعت جامع تجديد سازمان يافته منجر به بوجود آوردن مقدار بيسابقة پهناي نوار موجود در جنوب شرقي آسيا و مسيرهاي فرا اقيانوس آرام و فرا اقيانوس اطلس شد. ركود بعدي در صنعت مخابراتي در خلال سال 2001 باعث كاهش سريع قيمت تعرفه ها براي امكانات در اين مسيرها شد و به نوبه خود منجر به پا فشاري بر سيستم جديد ساختاري و ور شكستگي مالي بسياري از رهبران صنعتي پيشين و شكل گيري جديد در صنعت شد.