دانلود تحقیق درمورد فرآوري و بسته‌بندي ميگو

دانلود تحقیق درمورد فرآوري و بسته‌بندي ميگو

0 6.5k
دانلود تحقیق درمورد فرآوري و بسته‌بندي ميگو

با دانلود تحقیق در مورد فرآوري و بسته‌بندي ميگو در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق فرآوري و بسته‌بندي ميگو را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق فرآوري و بسته‌بندي ميگو ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد فرآوري و بسته‌بندي ميگو

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:17 صفحه

قسمتی از فایل:

مقدمــه :

 

 

     بسته‌بندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد  نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا مي‌بخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر است.

 

    نظريه پردازان بازاريابي ، دو نقش مهم براي بسته بندي متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانكه از واژه به كار گرفته شده براي اين نقش ها نيز برمي‌ايد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام حاصل از بسته بندي و نقش دوم به جنبه آگاهي دهنده و پيش برنده بسته بندي اشاره دارد.

 

    از ديگر سو توجه ناكافي به موازين بسته بندي بهداشتي موجب گشته است كه محصولات مختلف غذايي كشور عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره اي آلودگي‌هاي ثانويه و يا عرضه در اندازه ها و اشكالي خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهاي جهاني راه يافته و مسير را براي افزايش سطح توليد داخلي هموار نمايند. بديهي است با اجراي طرح هاي فرآوري و بسته بندي بهداشتي ، محصولات غذايي توليدي كشور ، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجي را در بازارهاي جهاني خواهند داشت.

 

   آلودگي و فساد مواد پروتئيني حيواني و فراورده هاي دامي موجب افت قابل توجه ارزش غذايي و نهايتا خروج مواد باارزش غذايي ازچرخه مصرف مي‌گردد. از ديگر سو استفاده از گوشت ماهي، ميگو و ساير آبزيان به عنوان يك منبع غذايي مهم و با ارزش مي‌تواند در تامين سلامت جامعه نقش بسزايي ايفا نمايد چرا كه چربي موجود در گوشت آبزيان داراي كلسترول غير مضر مي‌باشد.

 

    لكن اين مواد غذايي بسيار حساس و سريع الفساد است كه حفظ كيفيت آن از مرحله صيد تا مصرف از اهميت بالايي برخوردار است، لذا صنايع مربوط به فرآوري و نگهداري اين محصول مي‌توانند در ارتقاي كيفيت و در نتيجه ترغيب مصرف‌كنندگان به استفاده از اين فرآورده مهم مؤثر باشند ، با عنايت به اين موارد فرآوري و بسته بندي ميگو به ظرفيت يكهزار و هشتصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح مي‌باشد.

 

     بسته بندي ميگو پس از فرايند حذف سر و دم و در دو نوع بسته هاي يك كيلوگرمي خالص با پوشش سلفون وكيوم و همچنين جعبه هاي دو كيلوگرمي همراه با يخ ( با وزن خالص يكهزار گرم) انجام مي‌پذيرد.  انجام اين امر به صورت دريافت اجرت براي بسته بندي ميگـو از صاحبان كالا بوده و طي آن افت وزني ناشي از فرايند فرآوري حذف سر ودم محاسبه مي‌گردد و ضايعات آن كه در تهيه خوراك دام به كار مي‌رود نيز به صاحبان كالا عودت مي‌گردد.

 

   علاوه بر اينكه پرداختن به اين موضوع داراي توجيه مناسـب اقتصادي است،  با اجـراي اين طرح ، مي‌توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي‌توانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.

 

 

 

 

 

 

   توجيه اقتصادي طرح :

 

 

   الف – سرمايه گذاري ثابت :

 

 

  

   الف – 1 ) زميـن :

 

متـراژ ( متر مربع )

هزينه واحد ( هزارريال )

هزينه كل ( ميليون ريال )

1800

30

54

 

 

 

 

 

   الف – 2 ) محوطه سازي :

 

رديف

شــرح

مقدار

هزينه واحد ( هزارريال)

هزينه كل (ميليون ريال )

1

2

3

4

تسطيح و خاكبرداري

ديواركشي

خيابان كشي

پاركينگ و فضاي سبز

1800مترمربع

 550مترمربع

220مترمربع

300مترمربع

5

6

10

20

9

3/3

2/2

6

      جـــمـــع

5/20

 

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر